Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Läkarutbildningsrådet

Läkarutbildningsrådet (LUR) är läkarstudenternas organ för utbildningsbevakning. Vi består av kursombud från varje termin och ett förtroendevalt arbetsutskott (AU), som fungerar som rådets styrelse. Vi har möten fyra gånger per termin där alla kursombud och arbetsutskottet möts och gemensamt diskuterar aktuella frågor som berör utbildningen, dels löpande problem och funderingar som uppkommit inom kurserna och dels mer övergripande frågor som t.ex. feedback, rättssäkerhet vid examinationer eller amanuensundervisning. Vi väljer och samordnar också studentrepresentanter, som representerar läkarstudenterna i viktiga arbetsgrupper och kommittéer inom akademin.


Förtroendevalda 18/19

Ordförande: Julia Kempa
Sekreterare: Lava Mohammed
Kassör: Cathleen O’Keeffe

Övriga ledamöter:
Arman Moshiri
Lucas Ravens
René KlevedalMejla oss gärna på lur@saks.gu.se om du känner att något på din kurs/termin behöver tas upp eller om du vill engagera dig inom utbildningsbevakning!


 

 

SAKS logga

Kontaktinformation

Mail: 
lur@saks.gu.se

 

Facebook:
Läkarutbildningsrådet SAKS

 
Instagram:

@lur_saks

Sidansvarig: Karl Kilbo Edlund|Sidan uppdaterades: 2018-08-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?