Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Folkhälsovetenskapliga utbildningsrådet

FhUR, Folkhälsovetenskapliga utbildningsrådet, arbetar med utbildningsbevakning på det folkhälsovetenskapliga programmet. Rådet består av studenter från olika terminer. Vi driver studentfrågor som uppkommer under utbildningen för att förbättra vår studiemiljö och kvaliteten på undervisningen. På rådets möten är alla folkhälsovetarstudenter välkomna och våra önskemål, idéer osv. som vi tar upp på möten lägger program- och kursansvariga stor vikt vid
Bild från studietorget foto:Göteborgs universitetFhUR utser även studentrepresentanter till Programkommittén för nutrition och folkhälsa, det är där program-övergripande frågor behandlas för folkhälsovetenskapligt program. För närvarande har vi två student-representanter i kommittén, en ordinarie och en ersättare.

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har åsikter angående utbildningen, om du blivit felbehandlad under någon kurs eller om du har åsikter om kursupplägg, litteratur eller föreläsningssalar. Vi finns för att hjälpa och stötta dig som student och för att se till att du blir hörd. Du kan antingen maila till fhur@saks.gu.se eller direkt ta kontakt med oss i rådet.
Vi leder Din fråga vidare i rätt riktning.

Ordförande

Vakant

Vice ordförande

Vakant

Sekreterare

Vakant

Kassör

Vakant

Övrig ledamot

Vakant

 

SAKS logga

Kontaktinformation

Folkhälsovetarutbildningsrådet

Sidansvarig: Karl Kilbo Edlund|Sidan uppdaterades: 2018-05-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?