Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Biomedicinska analytikerprogrammets utbildningsråd (BUR)


BUR är en del av SAKS utbildningsbevakande verksamhet. För att säkerställa en hög utbildningskvalitet och god studiemiljö jobbar vi med bland annat kursutvärderingar, arbetsmiljö och kursplansgranskning. BUR har representanter i Utbildningskommittén för biomedicin och i Programutskottet för BMA-programmet där vi förmedlar studenternas synvinkel. 

BUR består av ett arbetsutskott (AU) och kursrepresentanter. AU är förtroendevalda av SAKS fullmäktige och kursrepresentanterna väljs av respektive klass. Kursrepresentanternas roll är att förmedla studenternas åsikter och idéer till BUR, samt att fungera som informationskanal mellan BUR/SAKS och studenterna.

BUR
har rådsmöte 4 gånger/termin, vanligen i HVB-expen. Alla studenter på BMA-programmet har närvaro- och yttranderätt. På mötena utbyter vi information om pågående kurser, lyfter problem och idéer, rapporterar från organ där vi har studentrepresentanter och inte minst har vi trevligt och fikar. 

För att synliggöra yrket BMA brukar BUR uppmärksamma Internationella BMA-dagen, samt delta i Interprofessionellt lärande-projekt. Varje läsår anordnar vi också en gemensam aktivitet för BMA-studenterna för att stärka utbyte och sammanhållning över klassgränserna.
Du som BMA-student kan vända dig till oss med frågor, åsikter, problem och idéer som dyker upp under din utbildning. Vi har tystnadsplikt för att du ska känna dig trygg att framföra alla typer av ärenden.

BUR ser fram emot att kunna hjälpa till, så tveka inte att höra av dig!
Varmt välkommen till våra möten!
 

 

Kontakt:

Maila bur@saks.gu.se eller använd kontaktformuläret till höger. Det går också bra att vända sig till någon av kursrepresentanterna. Vi finns även på Facebook - BUR Biomedicinska Analytikerprogrammets utbildningsråd

 

Kommande möten:
Datum och tid:

19 september 17:00, SAKS expedition, Hälsovetarbacken

29 oktober 17:00, SAKS expedition, Hälsovetarbacken 

19 november 17:00, SAKS expedition, Hälsovetarbacken

17 december 17:00, SAKS expedition, Hälsovetarbacken

 
BURs arbetsutskott 2018/2019:

Ordförande: Gabriella Bengtsson
Kassör: vakant
Sekreterare: Elin Larsson
Vice ordförande: vakant


Mötesprotokoll 2018/19

BUR_Protokoll_1+HT18


Mötesprotokoll 2017/18
BUR_Protokoll_1+HT17

Protokoll+BUR+2+1718+justerat

BUR_Protokoll_+3+HT17+justerat

BUR_Protokoll_+4_JUSTERAT

Mötesprotokoll 2016/17

Protokoll 1

Protokoll 3

 


SAKS logga

Kontaktinformation

Biomedicinsk analytikerutbildningsrådet

Sidansvarig: Karl Kilbo Edlund|Sidan uppdaterades: 2018-09-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?