Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Fysioterapeutiska utbildningsrådet

Vilka är vi?
FtUR (tidigare ReUR) består av kursrepresentanter från fysioterapeutsprogrammets olika terminer.

Vad gör vi?
Vi är med och påverkar vår utbildningen genom att diskutera frågor gällande denna. Det vi kommer fram till som vi tycker behöver ändras på tas upp på möten med programansvarig och på detta sätt så förbättras och vidareutvecklas vår utbildning. Vi blir en direktlänk till de som faktiskt utformar vår utbildning - utan mellanhänder.

FtUR utser också representanter till utbildningskommittén (UK). Vi för även vidare information till SAKS styrelse och SAKS fullmäktige.

När gör vi det?
Vi ses en gång i månaden på lunchmöten, under terminstid. Ordförande är sammankallande och vi försöker alltid få till en tid som passar alla terminer.

Varför gör vi det?
Vår utbildningstid är värdefull, därför gör vi vårt bästa för att höja kvaliteten på både utbildning och studiemiljö.

Vad har vi gjort?
Vi har bland annat skapat en grupp på Facebook – FT och AT studenter vid GU – som verkar för ett forum för alla AT- och FT-studenter.
Hösten 2017 startade FtUR ett evenemang med syfte att föra alla fysioterapeutstudenter lite närmare varandra. Vi såg en vinst i att lära känna personer i andra terminer. Ett fortsatt arbete med att upprätthålla terminsöverskridande aktiviteter pågår.

Avslutningsvis
Har du synpunkter, tips, idéer gällande din utbildning eller studiemiljö, eller är du nyfiken på att veta mer om FtUR? Ta kontakt med din kursrepresentant, maila ordförande i FtUR eller kom och fika med oss på något av våra möten!

Kontakt:
ftur@saks.gu.se

 

SAKS logga

Kontaktinformation

Rehabiliteringsutbildningsrådet

Sidansvarig: Karl Kilbo Edlund|Sidan uppdaterades: 2018-09-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?