Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Gleeacellerna

Gleeacellerna är ett forum för teaterapor, danshoppor och musiknördar, som vill träffa likasinnade och arbeta med gemensamma showprojekt. Vi fungerar som en kanal för kreativitet, med det amerikanska highschool-fenomenet ”glee-club” som utgångspunkt.

Gleeacellerna är ett community där gemenskap är huvudsyftet, och inga krav på förkunskap föreligger. Istället är vi en cocktail av spridda scenfärdigheter som lär av varandra. Vi tror inte på blod, svett och tårar och anser att sådana fysiologiska funktioner hör studierna till. Istället tror vi på sång- och dansglädje!

Gleeacellerna träffas på måndagar mellan 17:30 och ca 19:00 på Villa Medici. Det bjuds uppsjungning och teaterlekar, likväl som vi pratar sångteknik och övar koreografi. Den senare delen av kvällen är avsatt för repertoar, och då finslipar vi på månadsvisa projekt i form av medleyn och minimusikaler, varpå kvällen avslutas med en välförtjänt fika.

Ensamma är vi microgleea, och precis som vår fysiologiska motsvarighet, ger ett gleeacellsutskott stöd och energi åt enskilda medlemmar och länkar samman stjärnceller till ett stort fungerande nätverk.

Kontakta oss gärna på gleea@saks.gu.se vid eventuella frågor. Vi finns också på Facebook: Gleeacellerna

Kontaktinformation

Gleeacellerna

Sidansvarig: Karl Kilbo Edlund|Sidan uppdaterades: 2013-02-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?