Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Alarm

ALARM startade 2004 som en arbetsmarknadsmässa för apotekare studenterna men har nu vuxit sig så stor att den i dagens läge representerar samtliga utbildningar på akademin. Den 23 januari 2018 gick den 14:e mässan av stapeln besöktes av runt 1500 studenter och runt 55 företag ställde ut. Mässan delas numera in i tre olika sektioner som riktar in sig på följande utbildningar inom SAKS:
Farmacisektionen: apotekare & receptarier.
Sjukvårdssektionen: arbetsterapeuter, audionomer, barnmorskor, biomedicinska analytiker, dietister, folkhälsovetare, fysioterapeuter, logopeder, läkare, röntgensjuksköterskor, sjukhusfysiker, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor med flera.
Tandvårdssektionen: tandläkare, tandhygienister och tandtekniker.

Mässan fungerar som en plattform där studenterna får möjlighet att knyta kontakter med arbetslivet och framtida arbetsgivare samt blivande kollegor. Ett antal olika företag kommer till mässan och ställer ut och studenterna ges den unika möjligheten att prata med företagen på tu man hand samt ställa frågor. Det är på denna mässa som en stor andel av Sahlgrenska akademins studenter får sina första sommarjobb inom sin profession men även anställning efter utbildningen är avslutad.
 
2018 års borschyr hittar du här

Är du intresserad av att vara med i projektgruppen för ALARM 2019

kontakta Sara Blümel (alarm@saks.gu.se)


Mer information kring alarm hittar du på www.alarmmassan.se eller via sociala medier såsom alarms facebook sida (länk: https://www.facebook.com/alarmmassan/) eller instagram (@alarmmassan)

 


Kontaktinformation
Sara Blümel – Projektledare
Email: alarm@saks.gu.se

Kontaktinformation

Sara Blümel - projektledare

Sidansvarig: Karl Kilbo Edlund|Sidan uppdaterades: 2018-10-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?