Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studiesocialt

Att vara student innebär inte bara pluggande. Studentkåren arbetar hårt för att du under din studietid också ska uppleva gemenskap, nöjen och mervärden – på Medicinareberget och i Göteborg. Vi tror att din utbildning blir så mycket bättre då!

Sahlgrenska akademins studentkår har 14 utskott och 4 corpser som ordnar alla typer av aktiviteter för alla typer av studenter. Vad sägs om CV-kvällar, fotofika, musikalträning, fotbollsturnering, semmelbak, marskalkuppdrag, PR-makeri, filmkväll, miljöföreläsningar, pubar eller kanske forskningsföredrag? Information om alla utskott och corpser finns i menyn här till vänster. De flesta finns också på Facebook.

Några av de stora återkommande aktiviteterna är introduktionen för nya studenter varje termin (där också äldrekursare är välkomna på bland annat Intropuben och Bakisbrunchen), arbetsmarknadsmässan Alarm i mars och Bergetpuben i maj. I vår kalender finns alla aktiviteter med, och den uppdateras ständigt. 

SAKS logga

Kontaktinformation

Kårexpedition

Box 411, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 5A

Telefon:
031-7863893

Sidansvarig: Karl Kilbo Edlund|Sidan uppdaterades: 2018-07-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?