Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Bokstödet

På expeditionen på Medicinaregatan 5a finns Bokstödet - SAKS andrahandsbokhandel. Sälj och köp begagnad kurslitteratur, enkelt och billigt!

Det fungerar såhär:

Du kommer till kårexpeditionen med den bok du vill sälja, och lämnar den tillsammans med en lapp där du skriver namn, e-postadress, bokens namn och pris. 

Vi på SAKS ser till att böckerna finns synliga och tillgängliga på kårexpeditionen och uppdaterar hemsidan med alla inlämnade böcker. Vem som helst kan komma in och köpa din bok genom att lämna kontant betalning tillsammans med lappen, eller Swisha. Vi skickar ett mail till dig att du har pengar att hämta.

Din bok får stå hos oss i tre månader, är den inte såld då så skickar vi ett mail att det är dags att hämta ut den (eller eventuellt sänka priset). Böcker som inte hämtas ut efter uppmaning skänks bort och pengarna går till välgörenhet.

Besök oss gärna för att se vilka böcker som finns inne just nu!

Bokstödet är en tjänst för SAKS medlemmar.

Kontaktinformation

Kårexpedition

Box 411, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 5A

Telefon:
031-7863893

Sidansvarig: Karl Kilbo Edlund|Sidan uppdaterades: 2018-08-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?