Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Mer om kåren

Sahlgrenska akademins Studentkår är studentkåren för alla som läser på Sahlgrenska akademin.

Som studentkår arbetar vi med att förbättra din utbildning så att du ska få den allra bästa utbildningen. Detta görs i första hand genom våra utbildningsråd som bevakar just din utbildning. Om du är med i studentkåren finns stora möjligheter att påverka din utbildning.

Kåren har även ett stort utbud av sociala aktiviteter som du som medlem kan ta del av. De studiesociala aktiviteterna bedrivs i första hand av våra utskott och corpser. Aktiviteterna är väldigt varierade så vi hoppas att du hittar något som passar just dig. Några exempel på aktiviteter är idrottsaktiviteter, sittningar, filmkvällar, spex, pubar, orkester och mycket annat.

Utöver detta så finns vi som stöd och hjälp för dig om du skulle råka ut för några problem i eller kring din utbildning. Vi har kontakterna och möjligheterna att såväl förbättra din arbetsmiljö som att hjälpa dig om du känner dig felaktigt behandlad.

Om du har några frågor eller förslag var inte rädd för att kontakta oss. Glöm aldrig: Kåren jobbar för dig!

 

SAKS logga

Kontaktinformation

Kårexpedition

Box 411, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 5A

Telefon:
031-7863893

Sidansvarig: Karl Kilbo Edlund|Sidan uppdaterades: 2015-03-17
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?