Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kalender

Till kalendern

Nyheter

 • Kandidera till SAKS styrelse

  [2017-05-17] Kårstyrelsen samordnar studentkårens övergripande verksamhet utifrån olika ansvarsområden. Ordförande och vice ordförande har studieuppehåll för att arbeta för SAKS på heltid under ett år. Styrelsen har möten på Villa Medici ungefär en gång i månaden. SAKS söker nya styrelsemedlemmar för verksamhetsåret 17/18. Sista nomineringsdatum är 12/6. Läs mer i den bifogade nomineringsanmodan.

 • Kandidera till SAKS fullmäktige

  [2017-04-20] Fullmäktige är Sahlgrenska akademins Studentkårs högsta beslutande organ. Det är Fullmäktige som beslutar över kårens budget och verksamhetsplan, som väljer studentrepresentanter och som tar alla stora övergripande beslut. De håller även koll på hur Styrelsen, råden och utskotten sköter sin verksamhet. Det som krävs av en ledamot är ett medlemskap i SAKS. Fullmäktige sammanträder sex gånger per år och ledamöterna förväntas ha läst igenom handlingarna som skickas ut en vecka i förväg

 • Nomineringsanmodan fyllnadsval

  [2017-04-07] På fullmäktigemötet den 3 april så valdes nästan hela styrelsen, men fortfarande finns fyra vakanta platser. Känner du någon som missade chansen så kommer den alltså igen! Nominera mera och ge valberedningen ett tufft jobb! Mer information finns på www.saks.gu.se/val

 • Nomineringsanmodan, övriga poster 2017/18

  [2017-03-20] SAKS vore ingenting utan alla utbildningsråd som bedriver den huvudsakliga utbildningsbevakningen och alla utskott som ser till att den studiesociala verksamheten fungerar. Därutöver behövs en kårhusstyrelse som ser till att Villan tas om hand och revisorer som granskar hela SAKS verksamhet. NU är det dags att nominera! Läs mer i nomineringsanmodan, och kontakta valberedningen om du har några frågor.

 • Vem är 2017 års bästa lärare? Dags att nominera till Pedalen!

  [2017-03-03] Pedalen är SAKS pedagogiska pris. Alla medlemmar i SAKS får lov att nominera till Pedalenpriset, skicka ditt förslag till oss senast den 3 april!

Fler nyheter

SAKS logga
Sidansvarig: Sara Gabrielsen|Sidan uppdaterades: 2012-11-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?