Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kandidater för Odontologiska utbildningsrådet

Lägesrapport:
3 kandidater till 3 ordinarie och 2 ersättarposter


 

Namn: Mona Habari

Program, termin: Tandläkarprogrammet termin 7

Varför anser du dig vara lämpad för ledamotsposten?

 

Som person är jag bestämd, driven och målinriktad, jag är även intresserad av att vara med och driva viktiga frågor samt skapa förändring. Jag satt under verksamhetsår 16/17 som ledamot i FuM och önskar fortsätta engagera mig i kåren.

Vad vill du åstadkomma som ledamot?

Det är viktigt att studenternas röst blir hörd och att de frågor som är viktiga för oss elever diskuteras. Därför vill jag som ledamot förstärka denna röst och se till att alla verksamheter fortsätter bemötas korrekt samt lyfta de frågor som diskuteras på mitt utbildningsråd.

Varför ska man rösta på dig?

 

Man skall rösta på mig om man vill ha en engagerad person i posten som kommer att vara en aktiv ledamot och som vill studenternas bästa.

 

Namn: Emelie Folkesson

Program, termin: Tandläkarprogrammet termin 6

Varför anser du dig vara lämpad för ledamotsposten?

 Jag är en person som har lätt för att smarbeta med andra och tycker det är roligt med föreningsarete. Jag har suttit som orförande för Lajvsällskapet Romantiska sagor i fyra år och har sett till att få en inblich i hur en ny förening startas upp i och med min musikalförening. Nu ä rjag nyfiken på hur fullmäktige fungerar och vad jag som student kan påverka genom att vara aktiv där. 

Vad vill du åstadkomma som ledamot?

Jag vill försöka förbättra kommunikationen mellan de olika programmen och se till att studenternas röst blir hörd. För egen skull är jag intresserad av att få en inblick i hur organisationen fungerar och se hur jag som student kan påverka min studietid. 

Varför ska man rösta på dig?

Man ska rösta på mig ifall man vill ha en nyfiken och pigg person som gillar det hon gör. 

  = Obligatoriska fält* Klicka i vilka du vill rösta på (max 3 röster - röstar du på fler ogiltigförklaras din röst)  = Obligatoriska fält

SAKS logga
Sidansvarig: Annie Björklund|Sidan uppdaterades: 2017-05-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?