Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kandidater för Läkarutbildningsrådet

Lägesrapport:
1 kandidat till 6 ordinarie och 3 ersättarposter.


Namn: Amanda Selse

Program, termin: Läkarprogrammet T8

Varför anser du dig vara lämpad för ledamotsposten?

 

Jag har varit engagerad i kåren inom både Sex Elegans och KHS. Jag är en person som gillar när det händer saker och försöker hålla ordning men framför allt se till att alla är glada och ingen är ledsen.

Vad vill du åstadkomma som ledamot?

Jag vill få större kårengagemang för de som är medlemmar i kåren och göra kårens tillgångar tillgängliga för fler.

Varför ska man rösta på dig?

Jag kommer vara ett bra tillskott till FUM då jag har varit med i kåren länge och sependerat mycket tid på hvillan. Jag tror att jag kan tillföra nödvänliga aspekter till FUM.

 

Namn: Simon Grahn

Termin: Läkarprogrammet T7

Varför anser du dig vara lämpad för ledamotsposten?

 

Jag har tidigare erfarenhet som ordförande, aktivitets- och PR-ansvarig inom kårutskottet Studenter i Forsknings styrelse (SiF) samt som kassör, sekreterare och suppleant inom Sveriges Läkarförbund Students styrelse (SLF Student/MSF). Därtill har jag varit med och anordnat Språkcafé för utlandsutbildade läkare. Jag är en lugn och ansvarstagande person kapabel att ta in andras åsikter och tankar.

Vad vill du åstadkomma som ledamot?

 Frågor relaterade till utbildningskvalitet och forskning är viktiga för mig. Jag tycker även att det är viktigt att kåren utför det arbete som medlemmarna förväntar sig. Jag vill försöka föra studenternas talan.

Varför ska man rösta på dig? 

Jag är förtrogen med kårens arbete och har erfarenhet av flera olika styrelser och styrelseposter. Jag har tid och vilja att engagera mig i Fullmäktige. Jag kommer att arbeta för att kåren fullföljer sitt uppdrag mot alla studenter.

  = Obligatoriska fält* Klicka i vilka du vill rösta på


  = Obligatoriska fält

SAKS logga
Sidansvarig: Annie Björklund|Sidan uppdaterades: 2017-05-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?