Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

G eller VG? A eller D eller F?

I början av sommaren 2015 tog dåvarande Akademistyrelsen beslutet att Sahlgrenska akademin ska tillämpa graderade betygsskalor. SAKS lämnade in en protokollsanteckning i samband med detta där vi förklarade att beslutet behöver förankras hos studenterna och i utbildningskommittéerna.

Det är tydligt hos SAKS att detta är en fråga som berör många av våra studenter. Därför har vi försökt ge utrymme för alla som vill att lämna sin åsikt, på flera olika sätt. De synpunkter vi har fått in från våra medlemmar har vi nu sammanställt till ett svar som har skickats in till Sahlgrenska akademins utbildningsråd, se nedan.

SAKS svar till Utbildningsrådet gällande graderade betyg

 

Vi vill också passa på att påminna om att SAKS ständigt jobbar med såna här frågor och behöver ditt stöd för att kunna göra det på bästa sätt. Det allra enklaste sättet att stötta oss är att bli medlem, men vi är också i stort behov av aktiva studenter i våra råd och utskott. Välkommen att höra av dig för mer information om hur just du kan engagera dig!

SAKS logga

Kontaktinformation

Kårexpedition

Box 411, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 5A

Telefon:
031-7863893

Sidansvarig: Annie Björklund|Sidan uppdaterades: 2017-02-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?