Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Idrottsutskottet

Bild på IdrUIdrottsutskottet är ett av SAKS utskott för studiesocial verksamhet. Vi i IdrU älskar allt som har med sport och träning att göra och vill främja idrottsutövandet bland Sahlgrenskas studenter.

 

Varje lördag, 9-12, spelar vi olika lagsporter på Fysiken Gibraltargatan. Vi håller till i A-hallen och för att vara med säger du bara till i receptionen att du ska träna med IdrU, så blir du insläppt och det kostar ingenting. Alla medlemmar i SAKS är välkomna och det brukar vara en härlig mix av människor från olika program och årskurser med blandad spelnivå.

 

Utöver lördagsträningarna anordnar vi varje höst en beachvolleybollturnering i Kviberg och på våren en fotbollsturnering på Heden. Sist men inte minst arrangeras den fantastiska IdrU-galan en gång per termin, vår alldeles egna version av studentsittning!

På Facebook finns ett schema för lördagsträningarna.Kontakt

Följ oss på Facebook IdrU SAKS och på Instagram @idruttarna för uppdateringar och info!

E-post: idru@saks.gu.se


 

Schema

Varje lördag 9-12 (under terminstid)

9-10: Innebandy

10-11 Aktivitet enligt schema nedan

11-12 Fotboll

Sidansvarig: Annie Björklund|Sidan uppdaterades: 2017-11-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?