Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Beställ din SAKS-namnbricka!

Bild på namnbrickaDu som är medlem i SAKS kan beställa en namnbricka hos oss, perfekt att använda under din VFU.

Fyll i formuläret nedan för att beställa. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Det tar vanligtvis runt 4 - 5 veckor från att du har beställt namnbrickan tills du får den. Du får ett separat mail när namnbrickan har kommit till expeditionen på Medicinaregatan 5A.

Se till att du har hunnit bli medlem, eller förnyat ditt medlemskap, hos oss vid tillfället för beställningen för att namnbrickan ska gå till tryck vid nästkommande beställning. 

Vi gör bunt-beställningar på namnbrickor till tryckeriet vi samarbetar med ca varannan till var tredje vecka och sedan tar det ca 7- 10 arbetsdagar innan vi får dem från tryckeriet. Boreonde på hur belastad verksamheten är (exempelvis vid inspark) kan tiden det tar för att få brickan variera. 

Namnbrickorna är en medlemsförmån som du erhåller gratis första gången du blir medlem hos oss, efter det kan du som fortsatt är medlem köpa till fler namnbrickor för endast tryckkostnaden. Mer information hittar du i formuläret nedan. 

 

  = Obligatoriska fält

Personuppgifter

Endast medlemmar i SAKS kan beställa namnbrickor från oss. Detta kontrollerar vi med hjälp av ditt personnummer.

Din första bricka är gratis! Vill du sedan ha en till så kostar den 50 kronor, som du behöver betala innan vi skickar din bricka till tryck. Du kan betala antingen via swish till nummer 123 271 0648 (ange namn och "namnbricka") eller på vår expedition med kort.

E-post-adressen använder vi för att meddela dig att brickan är klar. 
 

Namnbrickans utseende

Namnbrickan är vit och har SAKS-loggan till vänster. Du väljer själv vilket namn och vilken titel du vill ha. Tänk på att långa namn och titlar ger liten text! 
 

Skicka beställningen!

Leveranstiden varierar, men räkna med ca 3 veckor. Brickan hämtas sedan ut på SAKS expedition, Medicinaregatan 5a.


  = Obligatoriska fält

SAKS logga

Kontaktinformation

Kårexpedition

Box 411, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 5A

Telefon:
031-7863893

Sidansvarig: Annie Björklund|Sidan uppdaterades: 2017-11-09
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?