Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Jag vill bli medlem, hur gör jag?

Är du ny student? Till höger klickar du på "Bli medlem" - därefter får du välja ditt program. Sedan kommer du till vår medlemsportal där du får fylla i alla dina uppgifter. Du kommer att få betaluppgifter direkt på skärmen, sedan kan du betala med kort eller precis som en vanlig räkning.

Har du varit medlem tidigare så ska du ha fått ett inbetalningskort hem i brevlådan som du kan använda. Vill du så kan du också betala med kort eller hämta dina betaluppgifter genom att använda knapparna till höger.

Så fort betalningen har kommit in till SAKS (det kan ta ett par dagar) så kan du uppdatera ditt GU-kort och kommer då att få SAKS logga tryckt nere till vänster. Detta är ditt medlemskort!

Höstterminen 2017 kommer du också att få ett digitalt-mecenatkort som du laddar ner i Mecenats app, som berättigar till studentrabatter. Önskar du ett fysiskt kort för att du inte har möjlighet att använda det digitala kortet så beställer du enkelt ett kort hos oss, det tar dcok upp till 15 arbetsdagar att få från Mecenat udner teminsstart.

Om du inte längre studerar kan du bli stödmedlem. Ett stödmedlemskap kostar 180 kr per läsår och förutom att stödja SAKS verksamhet så får du en prenumeration på Götheborgske Spionen. Hör av dig till oss på expeditionen så hjälper vi dig.

Tveka inte att kontakta oss på SAKS om du har frågor eller vill ha hjälp med att registrera dig!

Medlemskap - länkar

NY STUDENT:

 STUDENT SEDAN TIDIGARE:

Knapp, betala med kort

 

INTE STUDENT LÄNGRE:

Kontaktinformation

Kårexpedition

Box 411, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 5A

Telefon:
031-7863893

Sidansvarig: Annie Björklund|Sidan uppdaterades: 2017-06-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?