Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Blanketter

Här finns blanketter att använda för olika ändamål.

Avvikelserapport

En avvikelserapport bör fyllas i så fort något inte är som det ska och kan gälla allt från trasiga mikrovågsugnar till trakasserier från studenter eller lärare. Inget är för stort eller för litet. Skriv ut, fyll i och lämna in, eller maila till ko@saks.gu.se

Avvikelserapport

Bokning av Hälsovetarbackens matsal

För kårorgan som ska använda matsalen på Hälsovetarbacken för sina aktiviteter. Skriv ut, fyll i och lämna till kårordförande.

Bokning HVB

Utläggsblankett

Används av den som har köpt saker till SAKS och betalat med egna pengar. Fyll i blanketten, häfta på kvittot och lämna till kassören i berört organ eller till kårexpeditionen. Mer information finns på blanetten.

Utlaggsblankett saks

Ersättning till studentrepresentanter

Universitetets blankett för redovisning av studentrepresentantsuppdrag finns här. Fyll i, skriv ut och lämna till ordförande eller sekreterare i gruppen där du är representant.

Blankett för redovisning av studentrepresentantsuppdrag

Mallar

Här finns SAKS mallar för kallelser, protokoll och övriga handlingar att användas av dig som är aktiv i något av våra råd eller utskott. Mallarna är avsedda för Microsoft Word. Har du frågor får du gärna kontakta Sofia, sofia@saks.gu.se

HandlingsmallKallelsemallProtokollsmall

SAKS logga

Kontaktinformation

Kårexpedition

Box 411, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 5A

Telefon:
031-7863893

Sidansvarig: Annie Björklund|Sidan uppdaterades: 2017-09-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?