Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

SAKS styrelse

Kårstyrelsen samordnar studentkårens övergripande verksamhet utifrån olika ansvarsområden. Ordförande och vice ordförande har studieuppehåll för att arbeta för SAKS på heltid under ett år. Styrelsen har möten på Villa Medici ungefär en gång i månaden.

SAKS styrelse 2017/18 består av

 

Ordförande

Sara Gabrielsen 

ko@saks.gu.se
 

SAKS ordförande har ett övergripande ansvar för verksamheten. Det kan bland annat innebära olika kontakter med omvärlden och att stödja SAKS olika organ. Kårordförande är också ledamot i Akademistyrelsen och firmatecknare för SAKS. Annie Björklund är även arbetsmarknadsansvarig och arbetar därför med arbetsmarknadsmässan Alarm och med andra evenemang och kontakter med arbetslivet och företagsvärlden.

 

Vice ordförande med ansvar för studiesociala frågor och PR

Sandra Karlsson

studiesocialt@saks.gu.se

Att vara studiesocialt ansvarig innebär kontakter med SAKS studiesociala föreningar och ansvar för information och PR. Dessutom ingår det att arbeta med Göteborgs förenade studentkårer (GFS), att sitta med i Kårhusstyrelsen samt att vara firmatecknare.

 

Vice ordförande med ansvar för utbildningsfrågor

Vakant

Den utbildningsansvariga hjälper råden med sin utbildningsbevakning och arbetar med utbildningsfrågor i stort, till exempel genom Göteborgs universitets studentkårer (GUS) och som ledamot i Utbildningsrådet.

Ledamot med ansvar för arbetsmarknadsfrågor / Projektledare ALARM

Sara Fennvik

Den arbetsmarknadsansvarige arbetar med arbetsmarknadsmässan Alarm och med andra evenemang och kontakter med arbetslivet och företagsvärlden.
 

Ledamot med ansvar för internationalisering

Sara Blümel

internationalisering@saks.gu.se

Den internationaliseringsansvariga samarbetar med Internationella utskottet och sitter som ledamot i Internationaliseringsrådet på Sahlgrenska akademin. Dessutom ingår kontakter med de internationella koordinatorerna.

 

Ledamot med ansvar för arbetsmiljö

Vakant

arbetsmiljo@saks.gu.se

Den arbetsmiljöansvariga driver frågor om studenternas fysiska och psykosociala arbetsmiljö, och samordnar Sahlgrenska akademins SAMO-verksamhet. 

 

Ledamot med ansvar för likabehandling

Annie Larsson

likabehandling@saks.gu.se

I uppdraget som likabehandlingsansvarig ingår att informera sig om och övervaka hur regler gällande likabehandling implementeras på Sahlgrenska akademin och att sitta med som ledamot i Likabehandlingskommittén.

 

Övriga ledamöter

Elina Johansson

elina.johansson@saks.gu.se


 

 

 

Johan Sjödahl

johan.sjodahl@saks.gu.se

De övriga ledamöterna tar hand om ansvarsområden som inte täcks av övriga styrelsen, samt valberedningsarbete för GUS (Göteborgs universitets studentkårer) och GFS (Göteborgs förenade studentkårer).

 

SAKS logga

Kontaktinformation

Kårexpedition

Box 411, 405 30 Göteborg

Besöksadress:
Medicinaregatan 5A

Telefon:
031-7863893

Sidansvarig: Annie Björklund|Sidan uppdaterades: 2017-09-07
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?