Nomineringsanmodan SAKS styrelse 2017/18

Nyhet: 2017-01-25

Nomineringsanmodan för val till kårstyrelsen i Sahlgrenska akademins Studentkår (SAKS),
verksamhetsåret 2017/18

Nu är det dags att nominera (föreslå) personer till förtroendeposter i Sahlgrenska akademins Studentkårs styrelse för verksamhetsåret 2017/18. Mandatperioden är från 170701 till 180630.

Alla medlemmar i SAKS har rätt att inkomma med nominering och att bli nominerad. Du kan nominera dig själv eller någon annan som är medlem i kåren.

Du nominerar genom att skicka ett mail till valberedningen på val@saks.gu.se. Nomineringen skall innehålla fullständigt namn och kontaktuppgifter till den nominerade, fullständigt namn på den som nominerar (om du inte nominerar dig själv) samt en kort motivering. Om du nominerar dig själv till någon av posterna på heltid ska även ett CV och ett personligt brev bifogas.

Sista nomineringsdag är den 6 mars 2017 kl 23.59.
Tid och plats för eventuella intervjuer meddelas senare.

Mer information om de olika posterna samt information om valet finner ni på www.saks.gu.se/val.

Valbara poster inom Sahlgrenska akademins Studentkår

Ordförande, heltid 13 månader